Dienstverlening

Waarmee kunt u terecht bij Koningen Elektrotechniek BV

Elektrotechniek

Bij Koningen Elektrotechniek kunt u terecht voor elektrotechnische installaties.

Elektrotechniek staat aan de basis van activiteiten die de klant helpen om diens gebouwen en processen beter beheersbaar te maken. Koningen Elektrotechniek beschikt over hoogwaardige specialisten op het gebied van meet- en installatietechnieken. Hierbij staat de vertaling van de klantbehoefte naar de best mogelijke technische oplossing centraal.

Onze ervaring en vergaande technische kennis van specifieke klantprocessen vormen een vruchtbare basis voor duurzame relaties en hoogwaardige oplossingen.

Domotica

Koningen Elektrotechniek verzorgt alles voor uw domotica.

Domotica (ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd) is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om een woning, een kantoor of een klein bedrijf.

Koningen is de specialist op het gebied van integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning.

Domotica houdt in dat sensoren instaan voor de bediening van actuatoren door tussenkomst van een processor of controller of computer. Koningen Elektrotechniek kan u adviseren over de mogelijkheden van industriële bedrijfsautomatisering toegepast op een woning.

Data installatie

Koningen Elektrotechniek verzorgt uw data installatie

Met complete data-installaties van Koningen Elektrotechniek BV kiest u voor optimale stroomvoorziening en veiligheid van uw datasystemen. Wij kennen de materialen en weten met welke aansluitingen en kabeltypes we moeten werken om de gevraagde minimumcapaciteit te garanderen.